Je legt je toe op plant, dier, mens en micro-organismen en het milieu waarin deze zich bevinden.
o Je verwerft de kennis en vaardigheden om de primaire producten om te zetten in levensmiddelen en in grondstoffen voor de industrie (zoals de chemische en farmaceutische industrie).
o Je weet hoe je de levensomgeving voor mens, dier, plant en micro-organisme optimaal kunt beheren. Speciale aandacht gaat hierbij naar de kwaliteit van de productie en verwerking van producten enerzijds en de gezondheid van mens, plant en dier anderzijds.
o Je staat stil bij de internationale dimensie en het ethisch aspect van de voedselproductie en van de technieken om in te grijpen op levende organismen. Bij dit alles blijf je waakzaam over het duurzaam in stand houden van de omgeving waarbinnen deze processen zich afspelen en waarbinnen alle levende wezens evolueren.
o Je wordt begeleid door praktijkassistenten en laboratorium - medewerkers van de Dienst Onderwijsondersteuning van de faculteit.
o Tijdens je bacheloropleiding kun je studeren in het buitenland via het Erasmusuitwisselingsprogramma.
Dit is een initiële bachelor die je vol- of deeltijds kunt volgen.
Niveau | WO |
Vorm | Full-time |
Incompany | Nee |
Open inschrijving | Nee |
Doorlooptijd | 36 maanden |
Kosten (indicatie) | Geen opgave |
Titulatuur | Geen titel |
Benodigde taalkennis | Nederlands |
Gefinancierd | Regering |
Afronding | Geen |
Credits | 180 |