Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Bedrijfskundig Procesmanagement

NCOI Opleidingsgroep

  • Beschrijving
  • Overzicht

Deze Masterclass wordt verzorgd door NCOI Business School. NCOI Business School is officieel erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, volgens de Wet op Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek (WHW). U rondt deze unieke Masterclass af met een erkend diploma, dat u tevens als kernvak kunt inbrengen in een vervolgopleiding naar een volledige NVAO-erkende MBA-opleiding.

Doelgroep

Deze Masterclass is speciaal ontwikkeld voor hoger opgeleiden die zich op het gebied van bedrijfskundig procesmanagement op Masterniveau verder willen ontwikkelen.

Doel en opzet Masterclass

Vanuit een integrale bedrijfskundige aanpak gaat u aan de slag met de verbetering van interne bedrijfsvoering, gericht op procesverbetering. Met een helder inzicht in interne processen kunt u uw organisatie optimaal beheersen en besturen. Deze boeiende Masterclass heeft een bijzonder praktijkgerichte aanpak. U gaat met diverse praktijkopdrachten aan de slag. De discussie met uw medestudenten zult u als zeer inspirerend en leerzaam ervaren. De Masterclass wordt geleid door ervaren docenten, die zelf actief zijn in de praktijk van performanceverbetering.

Voorbereiding en studiebelasting

Circa 10 - 12 uur per studiebijeenkomst.

Vooropleiding

U beschikt over een vooropleiding op het niveau van HBO Bachelor/WO of u heeft ten minste 2 jaar relevante werkervaring op minimaal HBO-niveau.

Online leeromgeving

NCOI maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een zeer moderne online leeromgeving. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft.

Niveau HBO
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 10 weken
Type Master (HBO)
Kosten (indicatie) Geen opgave
Titulatuur Geen titel
Benodigde taalkennis Nederlands
Gefinancierd Regering
Afronding Diploma