Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Coaching

NCOI Opleidingsgroep

  • Beschrijving
  • Overzicht

Deze Masterclass wordt verzorgd door NCOI Business School. NCOI Business School is officieel erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap volgens de Wet op Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek (WHW). U rondt deze Masterclass af met een diploma van NCOI Business School, dat u ook als keuzevak kunt inbrengen in een vervolgopleiding naar de volledige NVAO-erkende MBA-opleiding, de Masteropleiding Management, Cultuur en Verandering (MCC) en de Masteropleiding Human Resources Management (MHRM).

Doelgroep

Deze Masterclass is speciaal ontwikkeld voor hoger opgeleiden die op Masterniveau inzicht en vaardigheden willen ontwikkelen op het gebied van coaching. De Masterclass is interessant voor interne en externe coaches, maar ook voor iedereen die meer inzicht en praktische vaardigheden wil ontwikkelen op het gebied van coaching.

Doel en opzet Masterclass

In deze Masterclass worden theorie en praktijk in hoog tempo afgewisseld. Theorie over psychologie, communicatie en gedrag wordt direct gekoppeld aan relevante coachingsvaardigheden. Tijdens de Masterclass werkt u ook aan uw persoonlijke vaardigheden als coach. Uiteraard krijgt u de nodige praktijkopdrachten mee, die u uitvoert binnen uw eigen organisatie. De Masterclass wordt verzorgd door topcoaches, die een ideale sparringpartner voor u zijn.

Voorbereiding en studiebelasting

Voor het bestuderen van de theorie en het maken van de opdrachten dient u rekening te houden met een studiebelasting van circa 10 - 12 uur per bijeenkomst.

Vooropleiding

U heeft een vooropleiding op HBO Bachelor/WO-niveau of u heeft minimaal 2 jaar relevante werkervaring op minimaal HBO Bachelor/WO-niveau.

Niveau HBO
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 10 weken
Type Master (HBO)
Kosten (indicatie) Geen opgave
Titulatuur Geen titel
Benodigde taalkennis Nederlands
Gefinancierd Regering
Afronding Diploma