Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Coaching in Organisaties

NCOI Opleidingsgroep

  • Beschrijving
  • Overzicht

Deze boeiende Masterclass wordt verzorgd door NCOI Business School. NCOI Business School is officieel erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap volgens de Wet op Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek (WHW). U rondt deze unieke Masterclass af met een diploma van NCOI Business School, dat recht geeft op vrijstelling voor een kernmasterclass uit de volledige Master in Coaching.

Doelgroep

Deze Masterclass is ontwikkeld voor hoger opgeleide professionals die zich als coach verder willen bekwamen en streven naar optimaal rendement van hun interventies in organisaties, maar ook voor HR-professionals die coaching inzetten als instrument voor personeelsontwikkeling.

Doel en opzet Masterclass

Het doel van de Masterclass is dat u verantwoord en onderbouwd een verband legt tussen het organisatiebelang, de coachingsvraag, het belang voor de medewerker en de gerichte inzet van coaching. De Masterclass wordt verzorgd door topcoaches, met ruime ervaring op het gebied van coaching in organisatiecontexten. In deze Masterclass worden aan de hand van cases situaties gesimuleerd, waarna wordt vastgesteld welke coachingsrol en -vorm het meest effectief is.

Voorbereiding en studiebelasting

Ca. 10 - 12 uur per bijeenkomst.

Vooropleiding

U heeft een vooropleiding op HBO Bachelor/WO-niveau en u heeft ten minste 2 jaar coachingservaring op minimaal HBO Bachelor/WO-niveau.

Niveau HBO
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 10 weken
Type Master (HBO)
Kosten (indicatie) Geen opgave
Titulatuur Geen titel
Benodigde taalkennis Nederlands
Gefinancierd Regering
Afronding Diploma