Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Coachingsmethoden en -technieken

NCOI Opleidingsgroep

  • Beschrijving
  • Overzicht

Deze Masterclass wordt verzorgd door NCOI Business School. NCOI Business School is officieel erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap volgens de Wet op Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek (WHW). U rondt deze unieke Masterclass af met een diploma van NCOI Business School, dat u tevens als kernvak kunt inbrengen in de vervolgopleiding naar de Master in Coaching.

Doelgroep

Deze Masterclass is speciaal ontwikkeld voor hoger opgeleiden die op Masterniveau hun kennis, inzicht en vaardigheden op het gebied van methoden en technieken in coaching verder willen ontwikkelen.

Doel en opzet Masterclass

In deze Masterclass wisselen theorie en praktijk elkaar in hoog tempo af. U onderzoekt de voor- en nadelen van de verschillende aanpakken en bepaalt op basis van zelfreflectie, discussies met medestudenten en de docent welke aanpakken, stijlen en coachingsrollen bij u passen. U oefent uitgebreid met de toepassing van specifieke technieken. Zo ontwikkelt u aan de hand van actuele literatuur een coachingsaanpak waarbij u de juiste methoden en technieken inzet. De Masterclass wordt verzorgd door topcoaches uit de praktijk.

Voorbereiding en studiebelasting

Voor het bestuderen van de theorie en het maken van de opdrachten dient u rekening te houden met een studiebelasting van circa 10 - 12 uur per bijeenkomst.

Vooropleiding

U heeft een vooropleiding op HBO Bachelor/WO-niveau en/of u heeft ten minste 2 jaar relevante werkervaring op minimaal HBO Bachelor/WO-niveau.

Niveau HBO
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 10 weken
Type Master (HBO)
Kosten (indicatie) Geen opgave
Titulatuur Geen titel
Benodigde taalkennis Nederlands
Gefinancierd Regering
Afronding Diploma