Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Effectief Beïnvloeden en Overtuigen

NCOI Opleidingsgroep

  • Beschrijving
  • Overzicht

Deze Masterclass wordt verzorgd door NCOI Business School. NCOI Business School is officieel erkend door het Ministerie van OCW volgens de Wet op Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek (WHW). U rondt deze Masterclass af met een diploma van NCOI Business School, dat u kunt inbrengen in de NVAO-geaccrediteerde Masteropleidingen MBA en MCC. Deze Masterclass maakt tevens onderdeel uit van de Associate Master Effectief Leiderschap.

Doelgroep

Deze Masterclass is speciaal ontwikkeld voor professionals, managers en leiders die meer kennis, inzicht en vaardigheid willen ontwikkelen op het gebied van effectief beïnvloeden en sturen.

Doel en opzet Masterclass

Deze Masterclass heeft als belangrijkste doel vanuit psychologische theoretische kaders en inzichten grip te krijgen op het fenomeen beïnvloeden en sturen, zodat u verantwoorde en praktisch toepasbare kennis en competenties ontwikkelt om in uw eigen werkpraktijk toe te passen. U wordt hierbij begeleid door ervaren docenten die u zullen inspireren en confronteren.

Voorbereiding en studiebelasting

Ca. 10 - 12 uur per studiebijeenkomst.

Vooropleiding

U beschikt over een vooropleiding op het niveau van HBO Bachelor/WO of u heeft ten minste 2 jaar relevante werkervaring op minimaal HBO-niveau.

Niveau HBO
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 10 weken
Type Master (HBO)
Kosten (indicatie) Geen opgave
Titulatuur Geen titel
Benodigde taalkennis Nederlands
Gefinancierd Regering
Afronding Diploma