Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Functioneel Beheer

NCOI Opleidingsgroep

  • Beschrijving
  • Overzicht

NCOI Business School is officieel erkend door het Ministerie van OCW volgens de Wet op Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek (WHW). U rondt deze unieke Masterclass af met een diploma met officiële Masterstudiepunten (EC). De Masterclass Functioneel Beheer kunt u tevens inbrengen als keuzevak in de opleiding Master of Business Information (MBI) van NCOI Business School.

Doelgroep

Deze Masterclass is speciaal ontwikkeld voor hoger opgeleiden die op Masterniveau inzicht willen ontwikkelen op het gebied van Functioneel Beheer en daar uiteindelijk ook (strategisch) richting aan willen geven. Dit kan zijn vanuit zowel business-, informatiemanagement- als ICT-perspectief.

Doel en opzet Masterclass

In deze Masterclass worden de belangrijkste theorieën en denkwijzen op het gebied van functioneel beheer en de koppeling naar informatie- en kennismanagement besproken. Tijdens de Masterclass wordt direct de koppeling gemaakt tussen de actuele theorie en uw eigen praktijk. U sluit deze opleiding af met een eindopdracht.

Voorbereiding en studiebelasting

Het doornemen van de theorie en het maken van de thuisopdrachten betekenen een studiebelasting van ca. 10 - 12 uur per bijeenkomst.

Vooropleiding

U beschikt over een vooropleiding op HBO/WO- niveau of u heeft minimaal 2 jaar uitgebreide relevante werkervaring op minimaal HBO-niveau.

Niveau HBO
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 10 weken
Type Master (HBO)
Kosten (indicatie) Geen opgave
Titulatuur Geen titel
Benodigde taalkennis Nederlands
Gefinancierd Regering
Afronding Diploma