Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Human Resources Development

NCOI Opleidingsgroep

  • Beschrijving
  • Overzicht

Deze Masterclass wordt verzorgd door NCOI Business School. NCOI Business School is officieel erkend door het Ministerie van OCW volgens de Wet op Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek (WHW). U rondt deze unieke Masterclass af met een erkend diploma, dat u tevens als kernvak kunt inbrengen in een vervolgopleiding naar een volledige Master Human Resources Management (MHRM). Tevens kunt u deze als keuzevak inbrengen in de NVAO-erkende MBA- of MCC-opleiding.

Doelgroep

Deze Masterclass is speciaal ontwikkeld voor hoger opgeleiden die op Masterniveau inzicht willen ontwikkelen in human resources development. Deze Masterclass is bijzonder interessant voor personeelsfunctionarissen, personeelsmanagers en opleidings- en HRD-managers.

Doel en opzet Masterclass

In deze Masterclass wordt een aantal belangrijke onderwerpen uit het HRD-vak verder uitgediept. De actuele theorie wordt altijd direct aan uw eigen praktijk gekoppeld. De Masterclass wordt verzorgd door topdocenten die zelf al jarenlang succesvol actief zijn in het opleidings- en ontwikkelingsvak.

Voorbereiding en studiebelasting

Circa 10 - 12 uur per bijeenkomst.

Vooropleiding

U beschikt over een vooropleiding op het niveau van HBO Bachelor/WO of u heeft uitgebreide relevante werkervaring op minimaal HBO-niveau.

Online leeromgeving

NCOI maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een zeer moderne online leeromgeving. Deze leeromgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft, zoals de voorbereiding voor elke les, alle opdrachten en aanvullende informatie.

Niveau HBO
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 10 weken
Type Master (HBO)
Kosten (indicatie) Geen opgave
Titulatuur Geen titel
Benodigde taalkennis Nederlands
Gefinancierd Regering
Afronding Diploma