Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Logistiek Management

NCOI Opleidingsgroep

  • Beschrijving
  • Overzicht

NCOI Business School is officieel erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, volgens de Wet op Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek (WHW). U rondt deze unieke Masterclass af met een erkend diploma, dat u kunt inbrengen in een vervolgopleiding naar een volledige NVAO-erkende MBA-opleiding.

Doelgroep

Deze Masterclass is speciaal ontwikkeld voor hoger opgeleiden (met name logistiek managers) die hun logistieke inzicht verder willen ontwikkelen op Masterniveau.

Doel en opzet Masterclass

Deze Masterclass biedt inzicht in de wijze waarop u effectief invulling geeft aan logistiek en supply management. Kenmerkend voor deze Masterclass zijn de actualiteit van het onderwerp, de toenemende vraag naar ketenbeheersing en de manier waarop we daar in de lessen invulling aan geven. We doen dit door een aaneenschakeling van theoretische concepten, praktische uitwerkingen en studieopdrachten die gekoppeld kunnen worden aan eigen toepassingen.

Voorbereiding en studiebelasting

Het doornemen van de theorie en het maken van de thuisopdrachten betekenen een studiebelasting van ca. 10 - 12 uur per bijeenkomst.

Vooropleiding

U beschikt over een vooropleiding op het niveau HBO Bachelor/WO of u heeft ten minste 2 jaar relevante werkervaring op minimaal HBO-niveau.

Online leeromgeving

NCOI maakt gebruik van actuele literatuur en beschikt over een moderne online leeromgeving.

Niveau HBO
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 10 weken
Type Master (HBO)
Kosten (indicatie) Geen opgave
Titulatuur Geen titel
Benodigde taalkennis Nederlands
Gefinancierd Regering
Afronding Diploma