Dé opleidingensite voor hbo en hoger

MBA, specialisatie Human Resources Management

NCOI Opleidingsgroep

  • Beschrijving
  • Overzicht

NCOI is officieel erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap volgens de Wet op Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek (WHW). Het programma is officieel NVAO-geaccrediteerd. De NVAO-accreditatie garandeert dat deze MBA-opleiding voldoet aan alle kwaliteitseisen, perfect aansluit op de arbeidsmarkt en ook nog eens internationaal erkend is. Bij een positieve afronding van deze Masteropleiding heeft u het recht de internationaal erkende titel MBA te voeren.

 

Doelgroep

Deze opleiding is gericht op personeelsmanagers, HRM-managers en HR-specialisten die opgeleid willen worden tot Master of Business Administration. In het topprogramma van deze MBA-opleiding gaat u zich volledig specialiseren op het gebied van HRM en veranderingsmanagement, binnen een brede strategische bedrijfskundige context.

 

Toelatingsvoorwaarden

U heeft een HBO Bachelor- of academische opleiding afgerond binnen het brede gebied van bedrijfskunde, personeelsmanagement of economie, aangevuld met twee jaar relevante werkervaring. Als u geen HBO-diploma heeft, maar zich op een andere manier heeft ontwikkeld tot HBO werk- en denkniveau op het gebied van economie en bedrijfskunde, dan neemt u ter voorbereiding deel aan het MBA-toelatingsprogramma. Als u beschikt over een HBO- of academische vooropleiding, maar niet op het brede terrein van management of bedrijfskunde, dan neemt u deel aan het MBA-instroomprogramma Post Bachelor Bedrijfskunde.

 

Doel en opzet van de opleiding

Deze zeer praktijkgerichte MBA-deeltijdopleiding duurt 2 jaar met 1 avondbijeenkomst in de week of 1 dagbijeenkomst in de twee weken. De modulaire opzet met 7 Masterclasses verdeeld in 2 fases en een eindscriptie maakt het mogelijk om heel flexibel te studeren. Deze opleiding is dan ook uitstekend te combineren met een drukke baan.
In fase 1 doorloopt u een modulair programma, waarin u direct aan de slag gaat met de kern van bedrijfskunde en strategisch HRM. Deze eerste fase bestaat uit 4 Masterclasses, die u elk afsluit met een eindopdracht of case.
In fase 2 van de opleiding volgt u 2 Masterclasses op het gebied van HR Performancemanagement en Human Resources Development. Daarnaast krijgt u een inspirerend programma op het gebied van veranderingsmanagement. De MBA-opleiding wordt afgesloten met een eindscriptie op het gebied van HRM in een bedrijfskundig kader. U krijgt een persoonlijke scriptiebegeleider toegewezen, die volledig gespecialiseerd is op uw vakgebied.

 

Online leeromgeving

NCOI maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een zeer moderne online leeromgeving. Deze leeromgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft.

 

Erkende titel

U sluit uw Masteropleiding af met het officiële getuigschrift 'Master of Business Administration' met de specialisatie Human Resources Management van NCOI Business School. Met dit hooggewaardeerde officiële MBA-getuigschrift heeft u tevens het recht de internationaal erkende titel MBA achter uw naam te voeren.

Niveau HBO
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 24 maanden
Type Master (HBO)
Kosten (indicatie) Geen opgave
Titulatuur Geen titel
Benodigde taalkennis Nederlands
Gefinancierd Regering
Afronding Diploma