Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Actualiteiten Specialisatie Arbeidsrecht (PALA+)

Erasmus Universiteit Rotterdam

  • Beschrijving
  • Overzicht

De cursus PALA+ van Erasmus Academie bestaat uit colleges en is speciaal ontwikkeld voor arbeidsrechtjuristen met een gedegen en diepgaande kennis van het arbeidsrecht.


De cursus Actualiteiten Specialisatie Arbeidsrecht (PALA+) behandelt in drie dagen nieuwe ontwikkelingen in jurisprudentie en literatuur op het terrein van het arbeidsrecht. De cursus is speciaal ontwikkeld voor arbeidsrechtjuristen met een gedegen en diepgaande kennis van het arbeidsrecht. De kracht van de opleiding ligt in de colleges met een interactief karakter, waar middels een levendige gedachtewisseling nieuwe inzichten en kennis behandeld worden en dan met name met betrekking tot de consequenties voor de praktijk. Een vereiste is dan ook een afgeronde specialisatieopleiding Arbeidsrecht (de PALA dan wel de Grotius).

De Erasmus Academie organiseert deze cursus in samenwerking met het Hugo Sinzheimer Instituut van de Universiteit van Amsterdam.

Datums
De cursusdagen van de PALA+ vinden plaats op de volgende maandagen van 16:00-20.45 uur in het Novotel Brainpark te Rotterdam.
Iedere bijeenkomst wordt er een dinerbuffet aangeboden van 18.00 tot 18.45 uur.

Maandag 29 oktober 2018
Maandag 12 november 2018
Maandag 26 november 2018

Kosten

2018 Part-time Institutioneel € 1495 / hele opleiding
2018 Part-time Internationaal € 1495 / hele opleiding

curriculum

De cursus Actualiteiten Specialisatie Arbeidsrecht (PALA+) behandelt in drie dagen nieuwe ontwikkelingen in jurisprudentie en literatuur op het terrein van het arbeidsrecht.

Niveau N.V.T.
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 3 dagen
Kosten (indicatie) Tussen de €450 en €1350
Titulatuur Geen titel
Benodigde taalkennis Nederlands
Gefinancierd Privé
Afronding Certificaat
Credits 420