Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Parttime Master Bedrijfskunde

Erasmus Universiteit Rotterdam

  • Beschrijving
  • Overzicht

De tweejarige Parttime Master Bedrijfskunde (PMB) is bedoeld voor professionals met minimaal drie jaar werkervaring die bedrijfskundige theorie willen toevoegen aan hun opgedane werkervaring.


Bedrijfskunde is een brede en interessante studie voor iedereen die te maken heeft of meer wil weten over organisaties en bedrijfsprocessen. Je maakt een persoonlijke en professionele groei door en na afloop van de studie kun je jouw organisatie bekijken vanuit meerdere bedrijfskundige invalshoeken. Je bent in staat om een bedrijfskundig probleem te analyseren, je hebt inzicht in de belangen van stakeholders en de mensen rond de directietafel. Je komt goed beslagen ten ijs en bent een volwaardige gesprekspartner. De Parttime Master Bedrijfskunde is gericht op professionals met minimaal drie jaar werkervaring, die hun horizon willen verbreden en een verdere stap in hun carrière willen maken. Het Nederlandstalige programma van de deeltijdopleiding Master Bedrijfskunde duurt 24 maanden, met een gemiddelde tijdsbesteding van 20 tot 25 uur per week. Je volgt colleges op gemiddeld één à twee avonden per week. Tijdens het unieke, flexibele programma in deeltijd kun je kiezen uit negen profiel- en vijf specialisatievakken.

Kosten

2018 Part-time Institutioneel € 34000 / hele opleiding
2018 Part-time Internationaal € 34000 / hele opleiding

characteristics

* In twee jaar een master titel behalen
* Een opleiding met een groot netwerk
* Kies uit tien specialisaties
* Internationaal project
* Uitstekende reputatie als business school

curriculum

De Parttime Master Bedrijfskunde is in twee jaar in deeltijd te volgen. De college avonden zijn doordeweeks. Het programma van de Parttime Master Bedrijfskunde is verdeeld over vier semesters. In semester een wordt de basis van bedrijfskunde gedoceerd. In het tweede semester kies je drie specialisatievakken uit tien opties. In semester drie kies je vervolgens twee verdiepingsvakken. Tot slot is in semester vier het afstudeertraject.

study abroad

In het Internationaal Project leer je vanuit het perspectief van de Nederlandse manager oog te krijgen voor de maatschappelijke verantwoordelijkheid van het bedrijfsleven in de wereld. Concreet houdt dit in dat je een wetenschappelijk onderzoek uitvoert in een ander land. In de afgelopen jaren hebben studenten van de opleiding Parttime Master Bedrijfskunde diverse buitenlandse universiteiten bezocht in Shanghai, Kaapstad en São Paulo.

Niveau WO
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 24 maanden
Type MSc (Master of Science)
Kosten (indicatie) Tussen de €450 en €1350
Titulatuur MSc (Master of Science)
Benodigde taalkennis Nederlands
Gefinancierd Regering
Afronding Diploma
Credits 420