Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Master in Risicomanagement

De Haagse Hogeschool

  • Beschrijving
  • Overzicht

U draagt als adviseur of bedrijfseconoom bij aan risicobeheersing binnen uw organisatie. Een belangrijke taak die continuïteit en kwaliteit waarborgt.


U kent uw verantwoordelijkheid op dit vlak en wilt risicobeleid aanpakken met een onderbouwde, op maat gemaakte strategie. De masteropleiding Risicomanagement van De Haagse Hogeschool helpt u organisatierisico's op systematische wijze te beheersen.

== Theorie en praktijk ==
De Master Risicomanagement staat voor een theoretisch en praktisch meesterschap op applied science niveau. Uniek is de continue koppeling tussen praktijk en theorie. Thuisopdrachten voert u uit in relatie tot uw eigen werksituatie. Uw werkgever en uzelf hebben dus direct profijt van de investering. Uw organisatie krijgt door feedback van ervaren risicomanagers en docenten waardevolle, praktische adviezen.

== Resultaatgericht ==
In deze masteropleiding leert u situaties te analyseren en te reflecteren. U vertaalt verschillende theorieën feilloos naar uw beroepspraktijk. Bovendien bent u in staat zelf risicomanagementmodellen te ontwerpen. U leert gedegen te adviseren en bent zodoende een volwaardig gesprekspartner voor het management. Dankzij uw algemene managementvaardigheden bent u in staat structureel risicomanagement succesvol te implementeren en veranderingen in gang te zetten.

Kosten

2018 Part-time Institutioneel € 17950 / jaar
2019 Part-time Institutioneel € 18850 / jaar

curriculum

Het meest recente curriculum is te vinden op: http://www.dehaagsehogeschool.nl/master-studies/aanbod-masters/master-risicomanagement/opbouw-en-inhoud

Niveau WO
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 24 maanden
Type Academic Master (WO)
Kosten (indicatie) Tussen de €450 en €1350
Titulatuur Geen titel
Benodigde taalkennis Nederlands
Gefinancierd Privé
Afronding Diploma
Credits 60