Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Master Healthy Ageing Professional

Hanzehogeschool

  • Beschrijving
  • Overzicht

Met deze nieuwe opleiding worden professionals opgeleid tot 'change agents' voor de toekomstige maatschappij: van verzorgen en problemen oplossen naar het stimuleren van gezond denken en gedrag.


De sector zorg, welzijn en sport staat voor een belangrijke omslag: van verzorgen en problemen oplossen naar het stimuleren van gezond denken en gedrag. Er zijn professionals nodig die het initiatief durven en kunnen nemen om deze omslag te bewerkstelligen. De Master Healthy Ageing Professional leidt de change agents op die een voortrekkersrol nemen, de competenties hebben om ideeën uit te voeren en samenwerking zoeken met andere betrokken partijen.

Kosten

2018 Full-time Institutioneel € 2060 / jaar
2018 Full-time Wettelijk voorgeschreven € 2060 / jaar

characteristics

Deze masteropleiding is uniek in Nederland.

curriculum

Je start met innovatieve praktijkopdrachten in de beroepspraktijk of vanuit je eigen werkplek. Als theoretische onderbouwing volg je onderwijs op het gebied van gedragsverandering, organisatieverandering, implementatie, innovatie, ondernemen en gezondheid, gedrag en participatie. Het onderwijs heeft de vorm van blended learning en kennisdeling in een community of learners. Je rondt de opleiding af met een masterthesis.

Niveau WO
Vorm Full-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 12 maanden
Type Academic Master (WO)
Kosten (indicatie) Tussen de €450 en €1350
Titulatuur Geen titel
Benodigde taalkennis Nederlands
Gefinancierd Regering
Afronding Diploma
Credits 60