Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Hogeschool Dirksen

  • Beschrijving
  • Contact
  • Opleidingen

Hogeschool Dirksen staat hoog aangeschreven bij de overheid en het bedrijfsleven. Dirksen staat voor gedegen vakkennis en kwaliteit. Door de modulaire opzet van het studieprogramma kunnen wij onze lesstof permanent vernieuwen en aanpassen aan de actualiteit en de marktwensen. U kunt dan ook rekenen op een onderscheidende opleiding en vakkundige begeleiding. Onze hbo-opleidingen zijn erkend door het Ministerie van OC&W en zijn geaccrediteerd door de NVAO.

Al tijdens uw studie behaalt u waardevolle certificaten. Uw studie bij Dirksen betekent studeren wanneer u dat wilt. In uw eigen tempo en met onderscheidend lesmateriaal: boeken, cd-rom's, software en online learning via DirksenPlaza. Maar u krijgt ook persoonlijke begeleiding van vakkundige docenten. Wij doen er alles aan om uw thuisstudie tot een succesvol einde te brengen. Uw studiebegeleider en docent zullen u daar waar nodig motiveren en begeleiden.

Studiemethode

Met de opdrachten leert u hoe u de theorie in de praktijk toepast en werkt u aan verschillende algemene en specifieke beroepscompetenties. Aan de hand van een zelfgeformuleerde probleemstelling voert u de praktijkopdrachten in uw werkomgeving uit. De begeleiders van de Hogeschool volgen kritisch uw vorderingen en stimuleren u de juiste keuzes te maken.

Direct examen doen

Om vol vertrouwen het examen in te gaan, biedt Dirksen u examentrainingen aan. Bovendien zijn er in de lesstof veel vragen en opdrachten opgenomen. Hierdoor studeert u actief en kunt u steeds controleren of u de lesstof voldoende beheerst. U kunt maandelijks examen doen.

» Algemene informatie
  • » Techniek
    • Techniek