Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Informatica

Hogeschool Dirksen

  • Beschrijving
  • Overzicht

Voor wie
Deze studie is bestemd voor mensen in het werkveld van IT-beheer of IT service management die een hbo-functie ambiëren. Als u niet zeker weet of uw werkzaamheden hierbij aansluiten, neemt u dan contact met ons op.

Studiemethode
Een belangrijk component van uw studie is het concurrency-beginsel. Dit betekent dat uw werksituatie een belangrijk onderdeel vormt van uw leerproces. Maar omgekeerd betekent het ook dat u hetgeen u leert tijdens uw opleiding meteen in praktijk kunt brengen. De theorie bestudeert u uiteraard thuis. U studeert voornamelijk via het Learning Management Systeem DirksenPlaza, uw persoonlijke online studieplek. Daarnaast wordt u optimaal begeleid door deskundige docenten en studiebegeleiders.

Examen
U rondt ieder examenonderdeel af met een schriftelijk of computergestuurd examen. Zo behaalt u al tijdens uw studie een aantal waardevolle certificaten. De afstudeerscriptie rondt u af met een presentatie en een verdediging.

Inschrijven
U kunt zich gedurende het gehele jaar inschrijven.

Vrijstellingen
Bent u in het bezit van het AMBI-diploma in de HX-lijn of andere relevante diploma's dan kunt u in aanmerking komen voor vrijstellingen. Dit geldt ook als u enkele modules heeft behaald in de HX-lijn. Daarnaast is het mogelijk met I-Tracks-modules in aanmerking te komen voor vrijstellingen.

Niveau HBO
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Ja
Type Bachelor (HBO)
Kosten (indicatie) Geen opgave
Titulatuur Geen titel
Benodigde taalkennis Nederlands
Gefinancierd Privé
Afronding Diploma