Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Project en Process Management in the domain of land and water

Hogeschool Van Hall Larenstein

  • Beschrijving
  • Overzicht

Deze masteropleiding is uniek in zijn soort, want hij richt zich op persoonlijk functioneren in combinatie met beleidsmatig denken.


U bent een professional op het gebied van land en water en u wilt uw kennis verder ontwikkelen of u wilt uw vaardigheden op strategisch niveau aanscherpen.
Daarbij wordt techniek op het gebied van land en watermanagement gekoppeld aan project en procesvaardigheden onder intensieve persoonlijke begeleiding.

Deelnemers met een hbo-achtergrond volgen de opleiding veelal om een bredere visie op het vakgebied te ontwikkelen en een carrièrestap te maken. Wetenschappelijk geschoolde deelnemers zullen met name hun professionele vaardigheden willen verbeteren om hun invloed op project en proces te vergroten. Kortom, wij leiden u op tot een visionaire manager.

De masteropleiding bestaat uit drie onderdelen waarvan u de eerste twee delen ook afzonderlijk kunt volgen. Professioneel Project en Procesmanagement, Strategie en Visie, Onderzoek en thesis.

U krijgt de titel Master in Project en Process Management (MPPM) indien u alle drie de onderdelen met succes hebt afgerond. Deze titel is officieel erkend door de Nederlands-Vlaamse Accreditatie Organisatie (NVAO).

Deze opleiding wordt verzorgd op onze locatie in Velp.

Niveau WO
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 30 maanden
Type MSc (Master of Science)
Kosten (indicatie) Tussen de €450 en €1350
Titulatuur MSc (Master of Science)
Benodigde taalkennis Nederlands
Gefinancierd Privé
Afronding Diploma
Credits 60