Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Associate Master Bedrijfskunde

NCOI Opleidingsgroep

  • Beschrijving
  • Overzicht

Deze opleiding is bedoeld voor ambitieuze managers en professionals die zich diepgaand willen ontwikkelen op het gebied van bedrijfskunde. De opleiding is bijzonder interessant voor managers, adviseurs en professionals, die zich (verder) willen bekwamen in het integraal bedrijfskundig management van hun organisatie.

Bij een voldoende beoordeling van de opdrachten van uw 4 Masterclasses en een positieve beoordeling van uw eindopdracht ontvangt u het diploma ‘Associate Master Bedrijfskunde’ van NCOI Business School. Met dit diploma kunt u in een verkort programma van 1 jaar doorstromen naar het NVAO-geaccrediteerde Master of Business Administration (MBA) van NCOI Business School. Daarmee kunt u in korte tijd de erkende titel MBA behalen.

De opleiding Associate Master Bedrijfskunde wordt aangeboden door NCOI Business School. NCOI is officieel erkend door het Ministerie van OCW op grond van de Wet op Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek (WHW). U rondt het Associate Masterprogramma af met een diploma van NCOI Business School. Dit diploma kunt u na het afronden van een aanvullende opdracht inbrengen in een verkorte vervolgstudie naar de volwaardig NVAO-geaccrediteerde Master of Business Administration (MBA) van NCOI Business School. Daarmee neemt u deel aan een gewaardeerde opleiding, die aan strikte kwaliteitseisen voldoet.

U heeft een HBO Bachelor- of academische opleiding afgerond. Daarnaast beschikt u over minimaal 2 jaar relevante werkervaring.

Niveau HBO
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 12 maanden
Type Master (HBO)
Kosten (indicatie) Geen opgave
Titulatuur Geen titel
Benodigde taalkennis Nederlands
Gefinancierd Privé
Afronding Diploma