Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Associate Master Coaching

NCOI Opleidingsgroep

  • Beschrijving
  • Overzicht

Deze opleiding is bedoeld voor ambitieuze mensen die zich diepgaand willen ontwikkelen op het gebied van coaching. De opleiding is bijzonder interessant voor zowel managers in hun rol als leidinggevende, als HR-professionals in hun rol als coach.

 

Bij een voldoende beoordeling van de opdrachten van uw 3 Masterclasses ontvangt u het diploma ‘Associate Master Coaching’ van NCOI Business School. Met dit diploma, en een positieve beoordeling van uw aanvullende opdracht, kunt u in een verkort programma van ongeveer 1,5 jaar doorstuderen naar de volledige Master in Coaching van NCOI Business School.

 

Het doel van deze opleiding is op praktijkgerichte wijze verbreding en verdieping te ontwikkelen op het gebied van coaching en begeleiding. Deze boeiende opleiding wordt verzorgd door zeer ervaren docenten en trainers die hun sporen op het gebied van begeleiding van mensen in organisaties ruimschoots hebben verdiend. De opleiding is opgebouwd uit 3 Masterclasses. Voor de start van de opleiding krijgt u een intakeformulier waarin u uw persoonlijke leerdoelen kenbaar maakt. Iedere Masterclass rondt u af met een eindopdracht, case of mondeling examen. Uw docent begeleidt u hierbij persoonlijk en daarnaast ontvangt u ondersteuning via onze digitale leeromgeving e-Connect.

 

U heeft een opleiding op HBO Bachelor/WO-niveau afgerond. U beschikt over minimaal 2 jaar werkervaring en een relevante werkomgeving waar u de opdrachten in de opleiding kunt toepassen.

Niveau HBO
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 9 maanden
Type Master (HBO)
Kosten (indicatie) Geen opgave
Titulatuur Geen titel
Benodigde taalkennis Nederlands
Gefinancierd Regering
Afronding Diploma