Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Associate Master Communicatiemanager

NCOI Opleidingsgroep

  • Beschrijving
  • Overzicht

Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor managers die werkzaam zijn in een communicatie- en/of marketingomgeving.

 

U sluit beide Masterclasses af met een opdracht. De Masterclass Strategisch Communicatiemanagment sluit u af met een eindopdracht in de vorm van een communicatieplan voor uw organisatie. De Masterclass Persoonlijk Leiderschap sluit u af met een persoonlijk ontwikkelplan en zelfreflectie. Als beide onderdelen met voldoende worden afgesloten, ontvangt u het diploma ‘Associate Master Communicatiemanager’ van NCOI Business School, met officiële Masterstudiepunten. Daarmee kunt u optioneel direct met vrijstelling doorstuderen in de opleiding Master of Bussiness Administration van NCOI Business School.

 

Deze zeer praktijkgerichte opleiding biedt u diepgaand inzicht in strategie, communicatie en management. Kenmerkend voor de opleiding is de creatieve, probleemoplossende aanpak. Tijdens de bijeenkomsten is veel tijd ingepland om concreet in te gaan op uw eigen praktijksituatie. U werkt een aantal opdrachten uit in werkgroepen en u discussieert met de andere deelnemers. Omdat uw praktijk sterk betrokken wordt in het programma, is deze aanpak uiterst effectief.

 

Iedere Masterclass rondt u af met een praktijk gerichte opdracht. Uw docent begeleidt u hierbij persoonlijk en daarnaast krijgt u ondersteuning via e-Connect. Alle Masterclasses worden verzorgd door topdocenten uit de praktijk.

 

U beschikt over een vooropleiding op HBO/WOniveau of u heeft uitgebreide werkervaring op minimaal HBO-niveau.

 

U sluit de Masterclasses af met een opdracht. Wanneer de Masterclasses met een voldoende worden afgesloten, ontvangt u het diploma ‘Associate Master Communicatiemanager’ van NCOI Business School. Met dit diploma kunt u in een verkorte vervolgopleiding doorstuderen richting de MBA-opleiding van NCOI Business School.

Niveau HBO
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 9 maanden
Type Master (HBO)
Kosten (indicatie) Geen opgave
Titulatuur Geen titel
Benodigde taalkennis Nederlands
Gefinancierd Regering
Afronding Diploma