Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Associate Master Controlling

NCOI Opleidingsgroep

  • Beschrijving
  • Overzicht

De opleiding Associate Master Controlling wordt aangeboden door NCOI Business School. NCOI is officieel erkend door het Ministerie van OCW volgens de Wet op Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek (WHW). U rondt het Associate Masterprogramma af met een diploma van NCOI Business School. Dit diploma kunt u inbrengen in een verkorte vervolgstudie naar de Masteropleiding Master Finance & Control (MFC) van NCOI Business School.

 

Doelgroep

De opleiding Associate Master Controlling is bedoeld voor ambitieuze (aankomende) controllers die zich willen ontwikkelen op het gebied van financial control.

 

Doel en opzet

De opleiding is opgebouwd uit 3 Masterclasses. Dit unieke programma versterkt uw persoonlijke kwaliteiten als financiële professional en verdiept tevens uw inzicht in de financiële aspecten van strategische beslissingen. Tijdens de opleiding gaat u zelf op zoek naar uw mogelijkheden en uitdagingen. Uiteenlopende werkvormen als praktijkopdrachten, discussies en cases wisselen elkaar af. U rondt dit verkorte Masterprogramma af met 2 eindopdrachten en een case.

 

Vooropleiding

U heeft een financiële opleiding op HBO/WO-niveau afgerond. Daarnaast beschikt u over meerdere jaren relevante werkervaring in een financiële functie.

Niveau HBO
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 9 maanden
Type Master (HBO)
Kosten (indicatie) Geen opgave
Titulatuur Geen titel
Benodigde taalkennis Nederlands
Gefinancierd Regering
Afronding Diploma