Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Associate Master Management en Leiderschap

NCOI Opleidingsgroep

  • Beschrijving
  • Overzicht

De opleiding Associate Master Management en Leiderschap wordt aangeboden door NCOI Business School. NCOI is officieel erkend door het Ministerie van OCW op grond van de Wet op Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek (WHW). U rondt het Associate Masterprogramma af met een officieel diploma van NCOI Business School. Dit diploma kunt u tevens inbrengen in een verkorte vervolgstudie naar de volwaardige NVAO-geaccrediteerde Master of Business Administration van NCOI Business School; een gewaardeerde opleiding die aan strikte kwaliteitseisen voldoet.

Doelgroep

Deze opleiding is bedoeld voor ambitieuze managers en professionals die zich diepgaand willen ontwikkelen op het gebied van management en leiderschap. De opleiding is bijzonder interessant voor zowel managers als adviseurs en professionals die zich (verder) willen bekwamen in het inspirerend en motiverend sturing geven aan organisaties en aan de mensen die er werken.

Doel en opzet

De opleiding is opgebouwd uit 4 Masterclasses. In deze Masterclasses combineren we onderwerpen die specifiek gericht zijn op de ontwikkeling van leiderschapscompetenties met de meest actuele thema's op het gebied van management, organisatie en strategie. U rondt iedere Masterclass af met een opdracht. In de bijeenkomsten staat de combinatie van theorie en praktijk centraal en discussieert u met uw medestudenten over de verschillende onderwerpen. Daarnaast krijgt u ondersteuning via onze digitale leeromgeving e-Connect. Zo doet u niet alleen kennis op, maar ontwikkelt u ook een eigen doorleefde visie op management en leiderschap.

.

Vooropleiding

U heeft een HBO- of academische opleiding afgerond. Daarnaast beschikt u over minimaal 2 jaar relevante werkervaring op HBO Bachelor/WO-niveau. U kunt ook op basis van ruime werkervaring en een goed passende functie als senior leidinggevende worden toegelaten.

Niveau HBO
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 12 maanden
Type Master (HBO)
Kosten (indicatie) Geen opgave
Titulatuur Geen titel
Benodigde taalkennis Nederlands
Gefinancierd Regering
Afronding Diploma