Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Associate Master Management, Organisatie en Verandering

NCOI Opleidingsgroep

  • Beschrijving
  • Overzicht

De opleiding Associate Master Management, Organisatie en Verandering is bedoeld voor ambitieuze managers die zich willen ontwikkelen op het gebied van management, organisatie en veranderingskunde vanuit een leiderschaps- en HRM- perspectief. Voor iedereen die vanuit zijn functie nauw betrokken is bij het aansturen van veranderingsprocessen, is deze Associate Masteropleiding bijzonder interessant.

Wanneer u alle Masterclasses met een voldoende afrondt, ontvangt u het diploma ‘Associate Master Management, Organisatie en Verandering’ van NCOI Business School. Met dit diploma kunt u in een verkort programma van 1 tot 1,5 jaar doorstuderen naar een volwaardige NVAO-geaccrediteerde Master of Business Administration (MBA) of een het Masterprogramma Management, Cultuur en Verandering (MCC).

De opleiding is opgebouwd uit 3 Masterclasses. Dit unieke programma versterkt uw persoonlijke kwaliteiten als manager en verdiept tevens uw inzicht in veranderingsmanagement. Voor de start van de opleiding krijgt u een intakeformulier, waarop u uw persoonlijke leerdoelen kenbaar maakt. Tijdens de opleiding gaat u zelf op zoek naar uw mogelijkheden en uitdagingen. Uiteenlopende werkvormen als praktijkopdrachten, discussies en cases wisselen elkaar af. U rondt dit verkorte Masterprogramma af met twee eindopdrachten en een persoonlijk reflectieverslag.

U heeft een opleiding op HBO/WO-niveau afgerond. Daarnaast beschikt u over meerdere jaren leidinggevende ervaring.

Niveau HBO
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 12 maanden
Type Master (HBO)
Kosten (indicatie) Geen opgave
Titulatuur Geen titel
Benodigde taalkennis Nederlands
Gefinancierd Regering
Afronding Diploma
Credits 30