Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Associate Master Onderwijsmanagement

NCOI Opleidingsgroep

  • Beschrijving
  • Overzicht

Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor opleidings- en afdelingsmanagers die werkzaam zijn binnen het VO, ROC’s, AOC’s, vakinstellingen, kenniscentra en Hogescholen.

 

Lerarenbeurs
Met deze opleiding kunt u onder voorwaarden in aanmerking komen voor de lerarenbeurs. Daarmee worden de kosten van deze opleiding en het vervolg naar MBA of MCC voor een belangrijk deel vergoed. Zie voor meer informatie www.cfi.nl.

Iedere Masterclass wordt afgerond met een eindopdracht. Bovendien werkt u aan een integrale afsluitende opdracht. Als u alle onderdelen met een voldoende afrondt, ontvangt u het diploma Associate Master Onderwijsmanagement van NCOI Business School. U ontvangt studiepunten voor MBA en MCC.

De opleiding is opgebouwd uit 4 Masterclasses en een integrale eindopdracht. Voor aanvang van de opleiding krijgt u een intakeformulier waarop u uw persoonlijke leerdoelen kenbaar maakt. Iedere Masterclass rondt u af met een opdracht voor uw eigen organisatie. Dat maakt deze opleiding direct toepasbaar in uw eigen praktijk. In de eindfase van de opleiding werkt u aan een integrale eindopdracht.

U heeft een opleiding op HBO/WO-niveau afgerond. Daarnaast beschikt u over meerdere jaren relevante werkervaring in een rol als manager of coördinator.

Iedere Masterclass wordt afgerond met een eindopdrachtof case. Als u alle onderdelen met een voldoende afrondt, ontvangt u het diploma ‘Associate Master Onderwijsmanagement’ van NCOI Business School. Met dit diploma kunt u doorstromen naar de volledige erkende Master of Business Administration (MBA) of Master Management van Cultuur en Verandering. Het diploma ‘Associate Master Onderwijsmanagement’ geeft dan vrijstelling voor een kernvak en de keuzemasterclass.

Niveau HBO
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 12 maanden
Type Master (HBO)
Kosten (indicatie) Geen opgave
Titulatuur Geen titel
Benodigde taalkennis Nederlands
Gefinancierd Regering
Afronding Diploma