Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Associate Master Organisatie, Strategie en Verandering

NCOI Opleidingsgroep

  • Beschrijving
  • Overzicht

De opleiding Associate Master Organisatie, Strategie en Verandering wordt aangeboden door NCOI Business School. NCOI is officieel erkend door het Ministerie van OCW volgens de Wet op Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek (WHW). U rondt het Associate Masterprogramma af met een diploma van NCOI Business School. Dit diploma kunt u inbrengen in een verkorte vervolgstudie naar de NVAO-geaccrediteerde Master of Business Administration (MBA) of het volwaardige NVAO-geaccrediteerde Masterprogramma Management, Cultuur en Verandering (MCC).

 

Doelgroep

Deze opleiding is bedoeld voor diegenen die zich diepgaand willen ontwikkelen op het gebied van strategie en veranderingsmanagement. De opleiding is bijzonder interessant voor zowel managers, consultants als beleidsbepalers.

 

Doel en opzet

Het doel van deze opleiding is op praktijkgerichte wijze verbreding en verdieping te ontwikkelen op het gebied van strategie, organisatie en management. De opleiding is opgebouwd uit 3 Masterclasses. Voor de start van de opleiding krijgt u een intakeformulier, waarop u uw persoonlijke leerdoelen kenbaar maakt. U rondt iedere Masterclass af met een eindopdracht of case binnen uw eigen organisatie. Uw docent begeleidt u hierbij persoonlijk. Daarnaast ontvangt u ondersteuning via e-Connect.

 

Vooropleiding

U heeft een opleiding op HBO Bachelor/WO-niveau afgerond. Daarnaast beschikt u over meerdere jaren relevante werkervaring in een beleidsbepalende functie.

Niveau HBO
Vorm Full-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 9 maanden
Type Master (HBO)
Kosten (indicatie) Geen opgave
Titulatuur Geen titel
Benodigde taalkennis Nederlands
Gefinancierd Regering
Afronding Diploma