Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Associate Master Psychologie en Coaching

NCOI Opleidingsgroep

  • Beschrijving
  • Overzicht

De opleiding Associate Master Psychologie en Coaching wordt aangeboden door NCOI Business School. NCOI is officieel erkend door het Ministerie van OCW volgens de Wet op Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek (WHW). U rondt het Associate Masterprogramma af met een diploma van NCOI Business School. Dit diploma kunt u inbrengen in een verkorte vervolgstudie naar de volledige Master in Coaching van NCOI Business School; een gewaardeerde opleiding die aan strikte kwaliteitseisen voldoet.

 

Doelgroep

Deze opleiding is bedoeld voor ambitieuze mensen die zich diepgaand willen ontwikkelen op het gebied van organisatiepsychologie en coaching. De opleiding is bijzonder interessant voor coaches, maar ook voor managers in hun rol als leidinggevende of professionals in hun rol als coach.

 

Doel en opzet

Het doel van deze opleiding is op praktijkgerichte wijze verbreding en verdieping ontwikkelen op het gebied van organisatiepsychologie, coaching en begeleiding. Deze boeiende opleiding wordt verzorgd door zeer ervaren docenten en trainers die hun sporen op het gebied van begeleiding van mensen in organisaties ruimschoots hebben verdiend. De opleiding bestaat uit 3 Masterclasses. Voor de start krijgt u een intakeformulier waarop u uw persoonlijke leerdoelen kenbaar maakt. U rondt iedere Masterclass af met een eindopdracht of case. Uw docent begeleidt u hierbij en u krijgt ondersteuning via e-Connect.

 

Vooropleiding

U heeft een opleiding op HBO Bachelor/WO-niveau afgerond. U beschikt over minimaal 2 jaar relevante werkervaring.

Niveau HBO
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 9 maanden
Type Master (HBO)
Kosten (indicatie) Geen opgave
Titulatuur Geen titel
Benodigde taalkennis Nederlands
Gefinancierd Regering
Afronding Diploma