Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Associate Master Salesmanagement

NCOI Opleidingsgroep

  • Beschrijving
  • Overzicht

De opleiding Associate Master Salesmanagement wordt aangeboden door NCOI Business School. NCOI is officieel erkend door het Ministerie van OCW volgens de Wet op Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek (WHW). U rondt het Associate Masterprogramma af met een diploma van NCOI Business School. Dit diploma kunt u inbrengen in een verkorte vervolgstudie naar de NVAO-geaccrediteerde Master of Business Administration (MBA).

 

Doelgroep

Deze opleiding is bedoeld voor diegenen die zich diepgaand willen ontwikkelen tot salesmanager op erkend Masterniveau. De opleiding is bijzonder interessant voor zowel (key) accountmanagers, salesmanagers, commercieel directeuren als sales professionals die zich op het gebied van salesmanagement diepgaand willen ontwikkelen.

 

Doel en opzet

Het doel van deze opleiding is op een praktijkgerichte manier verbreding en verdieping te ontwikkelen op het gebied van sales- en accountmanagement, business development en uw persoonlijke leiderschap. De opleiding is opgebouwd uit 3 Masterclasses. U rondt iedere Masterclass af met een eindopdracht of case binnen uw eigen organisatie. Uw docent begeleidt u hierbij persoonlijk. Daarnaast ontvangt u ondersteuning via e-Connect.

 

Vooropleiding

U heeft een opleiding op HBO Bachelor/WO-niveau afgerond. Daarnaast beschikt u over meerdere jaren relevante werkervaring in een commerciële functie.

Niveau HBO
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 9 maanden
Type Master (HBO)
Kosten (indicatie) Geen opgave
Titulatuur Geen titel
Benodigde taalkennis Nederlands
Gefinancierd Regering
Afronding Diploma