Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Associate Master Senior Projectmanagement

NCOI Opleidingsgroep

  • Beschrijving
  • Overzicht

Deze Masterclass wordt verzorgd door NCOI Business School. NCOI Business School is officieel erkend door het Ministerie van OCW. U rondt deze unieke opleiding af met een officieel diploma, dat recht geeft op vrijstelling in een vervolgopleiding naar de volledige MBA of Master Projectmanagement van NCOI Business School.

 

Doelgroep

Deze Masterclass is bedoeld voor ervaren projectmanagers die zich willen ontwikkelen op het gebied van strategische inbedding van projecten en programma's. Natuurlijk is de opleiding ook bijzonder geschikt voor managers, adviseurs en beleidsmedewerkers die vanuit hun rol vaak met complexe projecten te maken hebben.

 

Doel en opzet Masterclass

In deze boeiende opleiding ontwikkelt u in korte tijd precies die kennis en vaardigheden die u nodig heeft om uw projectmanagementvaardigheden naar senior-niveau te brengen. U leert projecten te beoordelen en aan te sturen vanuit businessperspectief en stuurt steeds op toegevoegde waarde, rendement en met oog voor financiële risico's en beheersing. Dat maakt u een professionele gesprekspartner van het hoger management. In de opleiding wordt steeds heel concreet de link gelegd tussen theorie en praktijk. De opleiding wordt verzorgd door professionele docenten met ruime en recente werkervaring op het gebied van strategisch projectmanagement.

 

Voorbereiding en studiebelasting

Voor het bestuderen van de theorie en het maken van de praktijkopdrachten moet u rekening houden met een studiebelasting van ca. 10 - 12 uur per studiebijeenkomst.

 

Vooropleiding

U beschikt over een vooropleiding op het niveau van HBO Bachelor/WO. Uitgebreide relevante werkervaring op HBO/WO-niveau kan een lagere vooropleiding compenseren.

Niveau HBO
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 6 maanden
Type Master (HBO)
Kosten (indicatie) Geen opgave
Titulatuur Geen titel
Benodigde taalkennis Nederlands
Gefinancierd Regering
Afronding Diploma