Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Associate Master Strategisch Personeelsmanagement

NCOI Opleidingsgroep

  • Beschrijving
  • Overzicht

De opleiding Associate Master Strategisch Personeelsmanagement wordt aangeboden door NCOI Business School. NCOI is officieel erkend door het Ministerie van OCW op grond van de Wet op Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek (WHW). U rondt het Associate Masterprogramma af met een diploma van NCOI Business School. Dit diploma kunt u tevens inbrengen in een verkorte vervolgstudie naar de Master Human Resources Management (MHRM) van NCOI Business School. U neemt dan deel aan een gewaardeerde opleiding die aan strikte kwaliteitseisen voldoet.

 

Doelgroep

De opleiding Associate Master Strategisch Personeelsmanagement is speciaal ontwikkeld voor personeelsmanagers en -functionarissen die een compact HRM-programma willen volgen op erkend Masterniveau.

 

Doel en opzet

De opleiding is opgebouwd uit 4 Masterclasses. Iedere Masterclass rondt u af met een eindopdracht of case. Uw docent begeleidt u hierbij persoonlijk. Daarnaast krijgt u ondersteuning via de online leeromgeving.

 

Vooropleiding

U heeft een opleiding op HBO Bachelor/WO-niveau afgerond. Daarnaast beschikt u over enkele jaren ervaring in een functie op het gebied van personeelsmanagement. U kunt ook op basis van ruime werkervaring en een goed passende senior functie binnen het HR-werkveld worden toegelaten.

Niveau HBO
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 12 maanden
Type Master (HBO)
Kosten (indicatie) Geen opgave
Titulatuur Geen titel
Benodigde taalkennis Nederlands
Gefinancierd Regering
Afronding Diploma