Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Associate Master Toegepaste Onderwijskunde

NCOI Opleidingsgroep

  • Beschrijving
  • Overzicht

De Associate Master Toegepaste Onderwijskunde wordt aangeboden door NCOI Business School. NCOI is officieel erkend door het Ministerie van OCW op grond van de Wet op Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek (WHW). U rondt het Associate Masterprogramma af met een diploma van NCOI Business School. Dit diploma kunt u na het afronden van een aanvullende opdracht tevens inbrengen in een verkorte vervolgstudie naar de Master Management, Cultuur en Verandering (MCC) en Master Human Resources Management (MHRM) van NCOI Business School. U neemt dan deel aan een gewaardeerde opleiding, die aan strikte kwaliteitseisen voldoet.

 

Doelgroep

De opleiding Associate Master Toegepaste Onderwijskunde is speciaal ontwikkeld voor personeelsmanagers, opleidingsfunctionarissen, opleidingsadviseurs, trainers en coaches die een compact onderwijskundig programma willen volgen op erkend Masterniveau.

 

Doel en opzet

De opleiding is opgebouwd uit 3 Masterclasses, die u alle afrondt met een eindopdracht of case. Uw docent begeleidt u hierbij persoonlijk. Daarnaast krijgt u ondersteuning via de online leeromgeving.

 

Vooropleiding

U heeft een opleiding op HBO Bachelor/WO-niveau afgerond. Daarnaast beschikt u over enkele jaren ervaring in een functie waarin u met ontwikkelen en leren van medewerkers te maken heeft.

Niveau HBO
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 9 maanden
Type Master (HBO)
Kosten (indicatie) Geen opgave
Titulatuur Geen titel
Benodigde taalkennis Nederlands
Gefinancierd Regering
Afronding Diploma