Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Business Development

NCOI Opleidingsgroep

  • Beschrijving
  • Overzicht

Deze Masterclass wordt verzorgd door NCOI Business School. NCOI Business School is officieel erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap volgens de Wet op Hoger onderwijs en Wetenschappelijk Onderzoek (WHW). U rondt deze Masterclass af met een erkend diploma, dat u als keuzevak kunt inbrengen in een vervolgopleiding naar een volledige NVAO-erkende MBA-opleiding. Deze Masterclass maakt ook deel uit van het keuzeprogramma van de Master Management, Cultuur en Verandering.

Doelgroep

Deze Masterclass is speciaal ontwikkeld voor hoger opgeleiden die actief zijn in een commerciële omgeving.

Doel en opzet Masterclass

Deze Masterclass biedt inzicht in de manier waarop u aan de slag kunt met business development en productontwikkeling. Deze Masterclass heeft een sterke strategische en bedrijfskundige invalshoek. Kenmerkend is de creatieve, probleemoplossende aanpak. Tijdens de bijeenkomsten is veel tijd ingepland om concreet in te gaan op uw eigen praktijksituatie. Omdat uw praktijk sterk betrokken wordt in het programma, is deze aanpak uiterst effectief.

Voorbereiding en studiebelasting

Voor het bestuderen van de theorie en het maken van de opdrachten dient u rekening te houden met een studiebelasting van ca. 10 - 12 uur per bijeenkomst.

Vooropleiding

U beschikt over een vooropleiding op het niveau van HBO Bachelor/WO of u heeft ten minste 2 jaar relevante werkervaring op minimaal HBO-niveau.

Online leeromgeving

NCOI maakt gebruik van de meest actuele literatuur en een zeer moderne online leeromgeving. Deze leeromgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft.

Niveau HBO
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 10 weken
Type Master (HBO)
Kosten (indicatie) Geen opgave
Titulatuur Geen titel
Benodigde taalkennis Nederlands
Gefinancierd Regering
Afronding Diploma