Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Management van Gezondheidszorg

NCOI Opleidingsgroep

  • Beschrijving
  • Overzicht

Deze Masterclass wordt verzorgd door NCOI Business School. NCOI Business School is officieel erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap volgens de Wet op Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek (WHW). U rondt deze unieke Masterclass af met een erkend diploma, dat u tevens kunt inbrengen in de volledige NVAO-erkende opleiding Master of Business Administration voor Zorg en Welzijn.

Doelgroep

Deze Masterclass is speciaal ontwikkeld voor hoger opgeleiden die op Masterniveau inzicht willen ontwikkelen in management toegepast op de zorgsector. De Masterclass is bijzonder interessant voor hoger management in zorginstellingen.

Doel en opzet Masterclass

In deze zeer praktijkgerichte Masterclass leert u hoe u effectief invulling kunt geven aan managementaspecten binnen een zorgorganisatie. Belangrijke aspecten als het sturen op processen, kritische prestatiefactoren, afdelingsoverstijgende processen, het herontwerpen van een organisatie, het communiceren van verandering en het omgaan met weerstand komen op praktijkgerichte wijze aan de orde.
Deze gevorderde Masterclass heeft een sterke strategische en bedrijfskundige invalshoek. Hierbij staat een praktijkgerichte aanpak centraal. De Masterclass wordt verzorgd door topdocenten die zelf veel ervaring hebben binnen de zorgsector. Daarmee zijn zij een ideale sparringpartner voor u. U werkt gedurende de opleiding aan een eindopdracht, waarin u de opgedane kennis en inzichten toepast in uw eigen werkomgeving. Deze opdracht vormt tevens de afsluiting van deze Masterclass.

Voorbereiding en studiebelasting

U dient rekening te houden met een studiebelasting van ca. 10 - 12 uur per studiebijeenkomst.

Vooropleiding

U beschikt over een vooropleiding op HBO Bachelor/WO-niveau of u heeft ten minste 2 jaar relevante werkervaring op minimaal HBO-niveau.

Niveau HBO
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 10 weken
Type Master (HBO)
Kosten (indicatie) Geen opgave
Titulatuur Geen titel
Benodigde taalkennis Nederlands
Gefinancierd Regering
Afronding Diploma