Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Organisatiegedrag en Cultuur

NCOI Opleidingsgroep

  • Beschrijving
  • Overzicht

Deze Masterclass wordt verzorgd door NCOI Business School. NCOI Business School is officieel erkend door het Ministerie van OCW volgens de Wet op Hoger onderwijs en Wetenschappelijk onderzoek (WHW). U rondt deze Masterclass af met een erkend diploma, dat u tevens inbrengen in de NVAO-erkende Masteropleiding Management, Cultuur en Verandering of in de volledige, NVAO-geaccrediteerde MBA-opleiding.

Doelgroep

Deze Masterclass is ontwikkeld voor hoger opgeleiden die diepgaand inzicht willen ontwikkelen in organisatiegedrag en -psychologie.

Doel en opzet Masterclass

Onderwerp van studie is organisatiegedrag: het gedrag van mensen en groepen in een werksituatie. Hoe is dit gedrag te begrijpen en verklaren? Welke factoren hebben hierop invloed? Wat is de wederzijdse beïnvloeding tussen organisatiefactoren enerzijds en het gedrag van werknemers anderzijds? In deze Masterclass koppelt u de actuele theorie direct aan uw eigen praktijk. U sluit de opleiding af met een eindopdracht. Daarin koppelt u uw opgedane ervaringen, inzichten en vaardigheden aan uw eigen organisatie. De Masterclass wordt verzorgd door topdocenten met veel ervaring op het gebied van organisatiekunde en -gedrag.

Voorbereiding en studiebelasting

Circa 10-12 uur per bijeenkomst.

Vooropleiding

U heeft een vooropleiding op HBO Bachelor/WO-niveau of ten minste 2 jaar relevante werkervaring op minimaal HBO-niveau.

Online leeromgeving

NCOI maakt gebruik van de meest actuele literatuur en beschikt over een zeer moderne online leeromgeving. Deze omgeving bevat alle informatie die u voor de opleiding nodig heeft, zoals de voorbereiding voor elke les, alle opdrachten en aanvullende informatie.

Niveau HBO
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 10 weken
Type Master (HBO)
Kosten (indicatie) Geen opgave
Titulatuur Geen titel
Benodigde taalkennis Nederlands
Gefinancierd Regering
Afronding Diploma