Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Advanced Management Program

Nyenrode Business Universiteit

  • Beschrijving
  • Overzicht

In het Advanced Management Program (AMP) neem je als CEO, directeur-eigenaar, manager, bestuurder of zelfstandig ondernemer je eigen leiderschap onder de loep.


Met het doel om je eigen leiderschap onder de loep te nemen, delen we de nieuwste bedrijfskundige kennis met je, waar je concreet mee aan het werk gaat. Kennis vinden we echter niet genoeg. Je kijkt ook diepgaand naar je drijfveren en persoonlijkheid, om als leider het beste uit jezelf, je team en je organisatie te halen. Afstand nemen om scherper te zien.

Je gaat onder andere aan de slag met de volgende thema's: globalisering en samenwerking tussen organisaties, waardecreatie voor klanten en andere stakeholders, strategieontwikkeling en innovatie, waardecreatie voor kapitaalverschaffers en de financiële consequenties van strategische beslissingen, en verantwoordelijkheid, ethische dilemma's en integriteit.

De groepen zijn beperkt tot maximaal 20 deelnemers. Zo waarborgen we voldoende persoonlijke aandacht van onze docenten en programma-managers.

Kosten

2018 Part-time Institutioneel € 23750 / hele opleiding
2018 Part-time Internationaal € 23750 / hele opleiding

characteristics

Het AMP is specifiek ontwikkeld voor directeuren en ondernemers op het hoogste niveau, voor zowel grote internationale bedrijven als voor kleinere ondernemingen. Het programma biedt een overzicht en analyse van de meest actuele ontwikkelingen op managementgebied. Door afstand te nemen, krijg je de achtergronden van de dagelijkse praktijk scherper in beeld.

curriculum

Het Advanced Management Program bestaat uit 8 modules die je volgt over een periode van 10 maanden. De startmodule duurt 4 dagen. Daarna volg je 6 thematische modules en een afsluitende integratiemodule. Deze duren gemiddeld 2 dagen, met de avonden erbij. Het programma biedt niet alleen bedrijfskundige kennis, maar is nadrukkelijk ook een platform voor intervisie en reflectie. Tijdens de modules verblijf je op landgoed Nyenrode.

tuition fee

De investering voor het Advanced Management Program bedraagt per deelnemer €21.500,- (ex btw). Dit is inclusief accommodatie, studiemateriaal en maaltijden. wijzigingen voorbehouden.

Niveau N.V.T.
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 25 dagen
Kosten (indicatie) Tussen de €450 en €1350
Titulatuur Geen titel
Benodigde taalkennis Nederlands
Gefinancierd Privé
Afronding Certificaat