Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Executive Master of Finance & Control (RC)

Nyenrode Business Universiteit

  • Beschrijving
  • Overzicht

De Executive Master of Finance & Control (EMFC) van Nyenrode is de post universitaire kwaliteitsopleiding in deeltijd die opleidt tot Registercontroller (RC).


Met de opleiding kun je jouw financieel-economische kennis verder verdiepen en je bedrijfskundige kennis verbreden. De Executive Master of Finance & Control is praktijkgericht en interactief opgezet. De opleiding duurt nominaal 2 jaar, maar voor de scriptie komt daar nog een half jaar bij. Je kunt de colleges wekelijks op donderdag volgen, óf op vrijdag en de aansluitende zaterdag om de week.

Investeer in jouw toekomst
De Nyenrode Business Universiteit heeft een uitstekende naam op het gebied van managementcompetenties en heeft een nauwe band met het bedrijfsleven. Studeren aan de gerenommeerde Nyenrode Business Universiteit verzekert je van een juiste investering in uw toekomst. Nyenrode stelt hoge eisen aan de deelnemers van het programma. Wij bieden je de kwaliteit van onze docenten en van ons onderwijsprogramma en wij verwachten van jou een sterke motivatie en de bereidheid om iets extra's te presteren.

Kenmerken van de opleiding
* Post Master kwaliteitsopleiding in deeltijd
* Titels RC en EMFC
* Keuze uit 2 collegedag-varianten, locatie Breukelen
* Gerenommeerde docenten uit theorie én praktijk
* Praktijkgericht en veel aandacht voor management skills
* Fixed doorlooptijd

S

curriculum

De Executive Master of Finance & Control (RC) is zo opgezet dat u wordt opgeleid om zware financieel-economische functies te kunnen vervullen: als financieel-economisch expert of als managementadviseur binnen het managementteam. Om dit te bereiken wordt tijdens de opleiding specialistische kennis bijgebracht ten aanzien van de financieel-economische en administratieve gang van zaken in de organisatie. Daarnaast is een sterk praktijkgerichte insteek - door middel van inbreng van medestudenten en

tuition fee

Het collegegeld bedraagt € 9.500,- per jaar. De afstudeerscriptie bedraagt € 3.300,-. Boeken circa € 800,- per jaar en inschrijfgeld € 235,- per jaar. Alle genoemde bedragen zijn gebaseerd op een start in studiejaar 2014 - 2015.

Niveau WO
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 24 maanden
Type Academic Master (WO)
Kosten (indicatie) Geen opgave
Titulatuur Geen titel
Benodigde taalkennis Nederlands
Gefinancierd Privé
Afronding Diploma