Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Modulair Executive MBA in Public & Private

Nyenrode Business Universiteit

  • Beschrijving
  • Overzicht
Waarin kunnen we van de ander leren? Welke waarde wordt gecreëerd door samen te werken? Hoe kunnen partijen in combinatie tot meerwaarde komen zonder hun identiteit op te geven? Met een terugtrekkende overheid die in toenemende mate taken uitbesteedt aan private partijen is de kwaliteit van de samenwerking een belangrijke succesfactor. Dan zijn er ook nog de hybride organisaties, zoals ziekenhuizen, energiebedrijven, NGO's, waar publieke en private culturen bij elkaar komen. Dit betekent voor management en bestuur soms een hele uitdaging.

Stel zelf direct je MBA in Public & Private samen op www.createyourownmba.nl

Het modulair Executive MBA programma in Public & Private gaat over succesvolle samenwerking en vertrouwen tussen en binnen deze sectoren. De focus ligt hierbij op het overbruggen van cultuurverschillen en is opgezet voor professionals, managers en executives die nu en in de toekomst de verbindende factor willen zijn.

curriculum

De opleiding MBA in Public & Private heeft een modulaire vorm. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee. U bepaalt uw eigen modulevolgorde en kiest voor modules die u op dat moment interessant vindt of die goed bij uw huidige beroepspraktijk aansluiten.

tuition fee

Prijslijst

http://www.nyenrode.nl/Education/MBA/MBAPP/Documents/Prijzen%20MBA%20in%20Public%20Private%202012%202013.pdf

Niveau N.V.T.
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Kosten (indicatie) Geen opgave
Titulatuur Geen titel
Benodigde taalkennis Nederlands
Gefinancierd Privé
Afronding Certificaat