Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Bedrijfskunde in deeltijd

Universiteit van Amsterdam

  • Beschrijving
  • Overzicht

Ben je klaar om te starten met het masterprogramma Bedrijfskunde in deeltijd? Start per september 2017 en volg een van deze richtingen: Digital Business, Strategy, of Leadership and Management.


Haal de academische titel Master of Science (MSc) van de Universiteit van Amsterdam met het programma van Bedrijfskunde in deeltijd en maak een volgende stap in jouw carrière.

De Master Bedrijfskunde bestaat uit inspirerende colleges verzorgd door ambitieuze en gepromoveerde docenten uit het bedrijfsleven en uit de academische wereld. Zo wordt de combinatie van actuele praktijk en academische vaardigheden gewaarborgd.

Maak gebruik van de efficiënte programmering op vrijdagen voor een optimale combinatie van werk en studie.
Bedrijfskunde in deeltijd richt zich op professionals die hun kennis op bedrijfskundig gebied willen verbreden of verdiepen en een Master of Science (MSc) diploma willen behalen.

Studenten die aan Bedrijfskunde in deeltijd beginnen hebben een afgeronde hbo- of universitaire opleiding, enige bedrijfskundige voorkennis is hierbij een pré. Omdat colleges alleen op vrijdag gegeven worden, is het bijzonder goed mogelijk de opleiding te volgen naast een werkweek, je reist slechts een keer per week naar de Amsterdam Business School.

tuition fee

Tuition fees are adjusted annually. For up-to-date information, please see www.uva.nl/collegegeld (Dutch students) or www.uva.nl/tuition (international students).

Niveau WO
Vorm Part-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 18 maanden
Type MSc (Master of Science)
Kosten (indicatie) Tussen de €450 en €1350
Titulatuur MSc (Master of Science)
Benodigde taalkennis Nederlands
Gefinancierd Privé
Afronding Diploma
Credits 60