Dé opleidingensite voor hbo en hoger

Engels (Educatie en communicatie)

Universiteit van Amsterdam

  • Beschrijving
  • Overzicht

Wil je op academisch niveau verder in Engels én tegelijkertijd didactische vaardigheden ontwikkelen? Kies voor de tweejarige master Engels (Educatie en communicatie) aan de Universiteit van Amsterdam.


In de 2-jarige master Engels (Educatie en communicatie) verdiep je op een bijzondere manier je kennis van het Engels. Je volgt vakken taalkunde, literatuur en cultuur in combinatie met vakdidactiek en pedagogiek. In een van deze gebieden ga je je specialiseren. Je ontwikkelt een eigen profiel en onderwijsvisie. Hierbij krijg je uitgebreide begeleiding van zowel docenten van de vakmaster als van docenten van de lerarenopleiding.
Dankzij deze combinatie van taal en educatie leer je als student Engels een vak dat je uitstekend kwalificeert voor de arbeidsmarkt. Je beschikt over vakinhoudelijke en vakdidactische expertise en over een groot aantal vaardigheden: flexibiliteit, het goed kunnen samenwerken en een onderzoekende, analytische, kritische en reflectieve houding. Deze vaardigheden zijn van onschatbare waarde in het onderwijs, maar ook in tal van andere sectoren en beroepen.

Kosten

2018 Full-time Institutioneel € 12025 / jaar
2018 Full-time Wettelijk voorgeschreven € 2060 / jaar

Niveau WO
Vorm Full-time
Incompany Nee
Open inschrijving Nee
Doorlooptijd 24 maanden
Type MA (Master of Arts)
Kosten (indicatie) Tussen de €450 en €1350
Titulatuur MA (Master of Arts)
Benodigde taalkennis Nederlands, Engels
Gefinancierd Regering
Afronding Diploma
Credits 120